OLTRANS Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Tylny wał jest zrobiony z paru drutów przyklejonych do dwóch podkładek
Muran001 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Druty stalowe i podkładki z tektury?
OLTRANS Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 Podkładki możesz zrobić zrobić z tektury ale lepiej będą wyglądały metalowe
OLTRANS Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 Aktualnie maluje humbrolami ale chyba wrócę do revella
OLTRANS Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam wczoraj skończyłem prawie agrisema
Rafał3050 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Åadnie ale mam dwie uwagi, pierwsza mocowania siłowników a druga ten drut z tłu weź go się pozbądź a daj patyczek np po szaszłykach i zobaczysz będzie wyglądało lepiej . Można się spytać co masz teraz w planie do zrobienia?
OLTRANS Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Dzięki za porady spróbuję trochę pokombinować z tymi patyczkami Aktualnie robię vaderstata rapida ,john deere 9rt ,myślę aby wyrobić się przed siewem
Rafał3050 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 To jednym słowem zapowiada się ciekawie
Rafał3050 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2015 Kawał byka będzie, ładnie ci on wychodzi .
OLTRANS Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 Witam was. Ostatnio popatrzyłem w internecie na filmiki dotyczące upraw tulipanów w holandi.Sprawa mnie na tyle zaciekawiła że postanowiłem rozwinąć taką nietypową hodowlę u mnie.Tak więc od teraz maszyny które będę wyrabiał będą związane z techniką tulipanową Ułożyłem mały plan co będzie powstawało i co mi potrzebne: Kombajn tulipanowy Avr Quadra Ciągniki dwa do 100km i jeden do 200km zastanowię się jeszcze czy będą kupne czy samoróbkowe. Sadzarka do tulipanów 2 dwie przyczepy Szpadel mechaniczny Przycinacz do kwiatów tulipanowych I jeszcze parę głupotek
BartosZetor Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 Plany w głowie są to teraz trzeba je przełożyć na kartki i robić!
OLTRANS Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Witam modelik ukończony.Challanger poszedł na części po co raz bardziej wadził moje oko
BartosZetor Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Ja bym zmienił ten dach bo mi nie pasuje jego dolna część a głównie jej brak co psuje efekt
ZetorTv Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2015 Myślę ze chodzi o to że dach jest płaski
BartosZetor Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2015 Chodzi mi o tą część która znajduje się pod dachem i między innymi do niej są przymocowane lampy
OLTRANS Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam panowie potrzebuję waszej rady chodzi mi o siewnik monosema przedstawiony poniżej Jak się go transportuje po drogach trzeba jakąś lawetę do niego?
Agrotechnik Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A o tak o: Z jednej strony dyszel się opuszcza/doczepia, z drugiej koła opuszcza/doczepia i wio.
OLTRANS Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Widziałem to zdjęcia ale myślałem że to inne rozwiązanie niż to co dodałem ja ,zrobię to rozwiązanie z wózkiem
OLTRANS Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam miałem pokazać wam avr-a ale niestety nie wyszedł jak trzeba i poszedł do śmieci.Niestety to wydarzenie zniechęciło mnie do tych tulipanów no cóż może innym razem spróbuję Dziś skończyłem taki oto siewniczek do kukurydzy i gruber oraz maszyny do ładowarki
Rekomendowane odpowiedzi