OLTRANS Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Witam ostatnio skończyłem prace nad lemkenem gigantem 9m.Model posiada odpinanie grubery. ]
OLTRANS Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2016 Witam Niestety nikt nie chce komentować więc jestem zmuszony pisać pod pod postem. Ostatnio w warsztacie na gospodarstwie zajmujemy się głownie naprawą powypadkową maszyn. Naszym ostatnim wyrobem była valtra serii c Ciągnik przyjechał z okolic Torunia,miał nadpaloną kabinę,prawdopodobnie po pożarze jakiejś maszyny. Nie miał oryginalnej maski,prawie całe wnętrze było zniszczone,komina,baku paliwa,kół,przedniego mostu. Ciągnik dostał kapitalny remont,nową maskę od starej teki która była za duża i konieczne było jej skrócenie,zamontowaliśmy mu ładowacz czołowy, Ciągnik został już sprzedany. Za bardzo był styrany aby go trzymać na gospodarstwie.
Muran001 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Oltrans, Ty naprawdę sprzedałeś Valtrę z ostatnich zdjęć?
OLTRANS Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 Tak sprzedałem ja,nie za bardzo potrzebna mi była,mam o wiele nowszą w takim samym przedziale mocy.
OLTRANS Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Witam ostatnio skończyłem pracę nad johnem 6820. Podstawowe elementy jakie użyłem to pół ramy,maska oraz opony z siku,kabina,błotniki z wikinga oraz tylne felgi z usk. Od siebie dodałem przedni most,tuz,przednie obciążniki,trąby na dachu,obrysówki oraz tablice ostrzegawcze.
Muran001 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Oltrans, z czego zostały zrobione worki na skrzyni z przodu Valtry?
OLTRANS Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2016 Worki to odpowiednio sklejony papier ksero[jest dobrze łamliwy]W środek napchany chyba grubszy karton.
Rekomendowane odpowiedzi