bangibang Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Dałem lajka hah xD Melon i BartosZetor 2
OLTRANS Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam.No więc zrobiłem tego challangera nie wyszedł tak jak miałem w planach no ale cóż mini221 1
bangibang Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Mnie się tam podoba W końcu jakiś "nowy" modelarz który robi coś innego niż uryny...
Kuba12 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie jest zły tylko więcej zdjęć by się przydało.
Agrotechnik Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tak jak powiedzieli poprzednicy- nie jest źle. Będzie jeszcze lepiej. Tak od siebie- na tylnim TUZ ta masywna rama to taki szybkosprzęg do maszyn zawieszanych. Zaczep to on ma na dole z tego co pamięta, standardowe "widełki z bolcem".
OLTRANS Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Przypuszczam że wyszedł by ładniejszy gdy by były dokładniejsze zdięcia, jest to nowy model i jest tylko pare zdięć
BartosZetor Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kolego jestem pod wrażeniem nie spodziewałem się takiego efektu końcowego Masz talent!
Dawido1998 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 O kurde. Ale zaje***ty byk, normalnie lepszy jak oryginał.
OLTRANS Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Ostatnio zrobiłem dwa rozsiewacze z kuhn-a oraz siewnik vaderstad brakuje mu tylko wału dogniatającego a noi zaczołem robić tg 3224
OLTRANS Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Witam takie zdjecia w polu chyba lepiej niż na biurku ... mini221 1
BartosZetor Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Åadnie Widzę że nie tylko w moim fendtcie taki wyblaknięty kogut
OLTRANS Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 Co do fenda nie wiem czy twój też ale mój jest chyba zrobiny z tytanu ostatnio spadł mi z biurka (oczywiście w 1 sekundzie dostałem załamania nerwowego )ale patrze a on cały nawet rysy nie ma Drugiego pseudo amerykana zrobiłem jutro będą zdięcia
OLTRANS Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam ostatnio dawno tu nic nie prezentowałem pora to nadrobić 1 leboulch przyczepa na belki
Rafał3050 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 No bardzo ładna , muszę sobie podobną zrobić
OLTRANS Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam dziś pokarzę wam wynalazek który nie dawno powstał jest to brona aktywna oczywiście kuhn dołączona do specjalnego wysięgnika marki Mechanisatie Haarlemmermeer BV.Maszyna będzie używana podczas orki kukurydzy,wraz z pługiem kuhn vairi master Model porusza ramieniem ,daje się złożyć w poz.transportową. Lik do strony producenta wysięgnika : http://www.mechanisatiehaarlemmermeer.nl/ Oraz do filmu : Polecam obejrzeć inne filmy tego użytkownika bo są mega ciekawe
OLTRANS Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam ostatnio zrobiłem sobie takie dwie pierdoły
Muran001 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Fajne te najnowsze maszyny. Platforma, brona aktywna, paka na tył ciągnika i wał wyglądają na profesjonalnie wykonane. Mam parę pytań: 1. Z czego wykonałeś wał przy JD i do czego służy? 2. Do czego służą szary zbiornik i czarny wąż na pace? 3. Z czego wykonałeś wał w bronie aktywnej 4. Skąd dorwałeś koła do przyczepy i brony aktywnej? Czemu pytam o wał w bronie aktywnej? Właśnie buduję agregat uprawowy wg "mojego pomysłu" oparty na paru konstrukcjach.
OLTRANS Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 To nie wał tylko walec do łąk gdzieś widziałem taki w necie i postanowiłem go zrobić jest to nawinięta siatka do czyszczenia tynków (chyba) na zwykłą rolkę po po foli aluminiowej. Zbiornik na pace służy np do tankowania przy dużej ilości prac na polu czasem łatwiej zajechać tym niż np sieczkarnią do gospodarstwa. O jaki wał chodzi ten tylny rurowy? Kółka są z starych przyczep ala siku
Muran001 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Tylny wał rurowy w bronie aktywnej, która jest na wysięgniku.
Rekomendowane odpowiedzi