Tucano Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Podjąłem decyzję o składaniu kompleksu suszarniczo - magazynowego. Chętnie wykonam takie cudo na zamówienie. Jeśli ktoś chętny to pisać u dołu lub na priv. Pzdr!
Lexion Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Skoro chcesz robić, to rób, a nie sponsora sobie szukasz... Melon 1
Tucano Posted November 2, 2013 Author Report Posted November 2, 2013 Chyba mnie nie zrozumiałeś, albo nie wiesz co się kryje pod definicją sponsor. http://pl.wikipedia.org/wiki/Sponsoring. Tutaj jest identyczna sprawa jak ze sprzedażą gotowców, tyle że ja robię modele na zlecenie. Dajesz projekt ja robię.
Lexion Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Nie chce robić burd na forum, ale pisząc że podjąłeś decyzje że zrobisz kompleks, a potem że chętnie wykonasz to na zamówienie, przeczy samo sobie, albo po prostu tak zamotanie piszesz, aby się nikt nie skapnął że jest to ogłoszenie typu: "Sprzedam silosy" Pozdrawiam
Guest JAREK_JOHN DEERE 8r Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 tak to proszę bardzo macie tu fotkę przenośnika który jest wykonany dla mnie przez kolegę Tucano dziś został pomalowany
Recommended Posts