Flight23 45 Posted February 14 Report Share Posted February 14 W dniu 12.01.2021 o 09:11, Flight23 napisał: Rozważam zakup modelu i dlatego poproszę o szczera wypowiedź na temat modeli firmy USK Models. Jakoś, wykonanie, jak chodzą koła itd. Może ktoś ma kombajn Deutz Fahr z tej firmy i porowna go do modeli jakiś innych firm. Link to post Share on other sites
Barteg 233 Posted February 14 Report Share Posted February 14 USK jest wykonaniem bardzo podobne do Wikinga. Określiłbym te firmy na tym samym poziomie. Może jedyną różnicą były przednie koła w Axionie którego miałem- miały luzy takie jak często mają ciągniki z UH. W Wikingu z takim problemem się nie spotkałem. Link to post Share on other sites
Polish Farmer74 48 Posted February 14 Report Share Posted February 14 33 minuty temu, Flight23 napisał: Rozważam zakup modelu i dlatego poproszę o szczera wypowiedź na temat modeli firmy USK Models. Jakoś, wykonanie, jak chodzą koła itd. Może ktoś ma kombajn Deutz Fahr z tej firmy i porowna go do modeli jakiś innych firm. Miałem kiedyś ten kombajn, jest dość masywny i ciężki minusem może być to że nie jest tak funkcjonalny i szczegółowo wykonany jak modele pozostałych firm. Link to post Share on other sites
Flight23 45 Posted February 14 Report Share Posted February 14 50 minut temu, Polish Farmer74 napisał: Miałem kiedyś ten kombajn, jest dość masywny i ciężki minusem może być to że nie jest tak funkcjonalny i szczegółowo wykonany jak modele pozostałych firm. Dzięki za Opinie. Ja pamiętasz koła toczą się płynnie, jak chodziły siłowniki ? Link to post Share on other sites
Polish Farmer74 48 Posted February 14 Report Share Posted February 14 Godzinę temu, Flight23 napisał: Dzięki za Opinie. Ja pamiętasz koła toczą się płynnie, jak chodziły siłowniki ? W moim egzemplarzu koła dobrze się toczyły i siłowniki trzymały heder w górze Link to post Share on other sites
Agrotechnik 141 Posted February 15 Report Share Posted February 15 Mam Claasa Atosa 340 z USK. Może to kwestia egzemplarza ale ten jakościowo trochę zniechęca w stosunku do Wikinga. Link to post Share on other sites
Flight23 45 Posted February 16 Report Share Posted February 16 17 godzin temu, Agrotechnik napisał: Mam Claasa Atosa 340 z USK. Może to kwestia egzemplarza ale ten jakościowo trochę zniechęca w stosunku do Wikinga. Dzięki za Pomoc. To chyba pomogliscie mi w podjęciu decyzji👍 Link to post Share on other sites
Flight23 45 Posted February 26 Report Share Posted February 26 Czesc! Panowie i Panie ( choć chyba takich tu nie ma ). Szukam przyczepy Welger z Siku. Chodzi o cala przyczepę albo o samą skrzynie. Nie wiem czy pamietacie Siku wypuściło ja w trzech kolorach zielonych. Mi chodzi o pierwsze wydanie czyli zielony podobny do tego z traktorów JD. Ewentualnie ciemno zielona która była sprzedawana z żółtą plandeka. Ma ktoś coś takiego ?? Link to post Share on other sites
szlugs 21 Posted March 9 Report Share Posted March 9 hej,kupię john deere 7820/30,7930 z britains,8330 badz inne rowniez moga byc uszkodzone ale wazne zeby byla kabina Link to post Share on other sites
MARCINMARCIN 7 Posted March 28 Report Share Posted March 28 Kupię koła felgi opony przod tył jeśli ktoś ma to pisać Link to post Share on other sites
Barteg 233 Posted March 28 Report Share Posted March 28 Mógłbyś napisać coś więcej, do jakiego konkretnie modelu, lub wymiary bądź gabaryt ciągnika. Czy model rzędu 100km czy 300+ Link to post Share on other sites
MARCINMARCIN 7 Posted March 28 Report Share Posted March 28 Godzinę temu, Barteg napisał: Mógłbyś napisać coś więcej, do jakiego konkretnie modelu, lub wymiary bądź gabaryt ciągnika. Czy model rzędu 100km czy 300+ Obojętnie do wszystkich marek głównie od traktorów potrzebuje przod i tył bardziej 300+ do tych byków Link to post Share on other sites
MARCINMARCIN 7 Posted April 7 Report Share Posted April 7 Ma ktos na sprzedaż same opony ? Link to post Share on other sites
DominikWilkiniak 9 Posted April 9 Report Share Posted April 9 Kupie model john deere Link to post Share on other sites
adamos 1 Posted April 15 Report Share Posted April 15 Kupię obciążnik przedni,najlepiej do Fendt-a. Link to post Share on other sites
Krzysiu1978 94 Posted April 16 Report Share Posted April 16 22 godziny temu, adamos napisał: Kupię obciążnik przedni,najlepiej do Fendt-a. Witam posiadam taki obciążnik od modelu fendt zapraszam Link to post Share on other sites
lewand3 5 Posted Monday at 08:54 PM Report Share Posted Monday at 08:54 PM Kupię modele John deere, ktoś coś posiada? Link to post Share on other sites
Recommended Posts