Guest JAREK_JOHN DEERE 8r Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 witam mam do was pytanie jak zrobić albo gdzie kupić imitacje ziemniaka bo nie wszyscy wiedzą ale planuję rozbudować gospo w którego skład obecny dojdą : Kombajn do zbioru ziemniaka Dewulf RA 3060 , Sadzarka do ziemniaka , GRIMME GL 860 COMPACTA oraz 2 lub 3 przyczepy do ich transportu . tak że piszcie podawajcie ciekawe pomysły jak taką imitacje zrobić albo tak jak wcześniej pisałem gdzie ja po prostu kupić a ja to wykorzystam jak najlepiej z góry Dzięki i pozdrawiam PS Jeśli temat znajduje się w złym dziale nie piszcie mi że temat do przeniesienia przekażcie go komuś ogarniętemu niech to przeniesie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartosZetor Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Kup kulki do pistoletu i upiększ je ziemią Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati3010 Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 nasiona białej gorczycy lub łubinu ewentualnie moze byc jeszcze wyka ma posrednie i pomalowac je brazowym sprayem:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk6820 Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Gorczyca ja tak zrobiłem wyszło całkiem ciekawie http://www.bankfotek.pl/view/1662297 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts