Skocz do zawartości
Modelarstwo Rolnicze Forum

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Gość JAREK_JOHN DEERE 8r
Opublikowano

cybi przeglądałem tą stronkę i powiem że wybór bardzo duży tylko ceny  normalnie rażą  ale   da się   przeżyć :P

• 1 rok później...
Opublikowano

UH zapowiedziało jakiś czas temu że podnosi ceny o 30% z czego nawet niemcy nie byli zadowoleni i postanowili do nich napisać że co oni odwalają. Bo jeśli chodzi o maszyny, to UH jest świetnie wykonane, to w kwestii ciągników czy kombajnów można by co nieco popoprawiać.

Ale patrząc na obecne ceny to już jest trochę nie tak. Ja za swoje 724 dałem 240 z przesyłką a ten z UH wychodzi jeszcze drożej...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie - trzeba też brać pod uwagę kur euro, jak ja zaczynałem i jeśli dobrze pamiętam to było poniżej 3zł wtedy cena robi się dość przyzwoita. Druga sprawa to nasze zarobki - u nas przeciętny kowalski jak zarobi około 1500 - 2000 złotówek to się zastanowi żeby co miesiąc wydać 1/8 wypłaty na model, a taki niemczyk, francuzik itp. przy 1500-2000 euro wydając 1/40 wypłaty trochę inaczej na to patrzy. Przynajmniej tak mi się wydaje;)

• 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie ma obaw, strona wiarygodna. Lepiej zamawiać na www.modelerolnicze.pl. Ja już zamawiałem z zagranicznych stron gdzie wysyłka wynosiła 17 euro (to jest drogo).

Opublikowano

Nie wiem czy mi nikt z przed nosa niesprzątnie..

To więc się dowiemy o jaki model chodzi ?