tomi Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 witam czy ktoś może podać gdzie można nabyć modele (namiary na stronki internetowe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartosZetor Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Na allegro jest teraz wysyp modeli uh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba12 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Polecam 1 http://www.atrexpress.com.pl/ Sam kupuję, czego nie ma online na sklepie, śmiało zadzwonić i zamówią 2 http://www.modele-metalowe.pl/ Wszystko jest ale przesyłka droga Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybi Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 A ja polecam tą stronę,zamawiałem u nich i dostawa szybko ,kontakt dobry ,wplata na konto w Polsce(bo strona ogólnie to Czeski sklep) i maja fajne modele (no wiadomo cena czasem to druga strona medalu,ale to już zostawiam do oceny indywidualnej) http://www.smallcars.pl/zemedelstvi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JAREK_JOHN DEERE 8r Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 cybi przeglądałem tą stronkę i powiem że wybór bardzo duży tylko ceny normalnie rażą ale da się przeżyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybi Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 http://modelerolnicze.pl/nowosc.html?p=3 sypnęło troszkę nowościami na stronie-jednak jak można zauważyć ceny troszkę poszły w gore(pamiętam jeszcze jak traktory z UH były dostępne w cenach znacznie poniżej 200 zł a teraz...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel11441 Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Większość ciągników nie kosztowała więcej niż 100zł, a teraz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybi Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Teraz to modele traktorow z wikinga bardziej sie oplaca kupowac ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał3050 Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Cybi po części masz racje, bo cena tego Ariona 530 jest trochę za wysoka a za tą cene dalej brakuje np realistycznego tylnego tuza cybi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendron Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 No niby tak ale ja teraz tych nowych modeli z Wikinga nie kupił, jakość wg. mnie nie powala i te lampy ... prędzej coś z UH, Schuco lub Replicagri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrotechnik Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 UH zapowiedziało jakiś czas temu że podnosi ceny o 30% z czego nawet niemcy nie byli zadowoleni i postanowili do nich napisać że co oni odwalają. Bo jeśli chodzi o maszyny, to UH jest świetnie wykonane, to w kwestii ciągników czy kombajnów można by co nieco popoprawiać. Ale patrząc na obecne ceny to już jest trochę nie tak. Ja za swoje 724 dałem 240 z przesyłką a ten z UH wychodzi jeszcze drożej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel11441 Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Nie mówiąc o tym, że za swoją 415-tkę vario dałem 95zł, albo 190zł za 828 vario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiu86 Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Panowie - trzeba też brać pod uwagę kur euro, jak ja zaczynałem i jeśli dobrze pamiętam to było poniżej 3zł wtedy cena robi się dość przyzwoita. Druga sprawa to nasze zarobki - u nas przeciętny kowalski jak zarobi około 1500 - 2000 złotówek to się zastanowi żeby co miesiąc wydać 1/8 wypłaty na model, a taki niemczyk, francuzik itp. przy 1500-2000 euro wydając 1/40 wypłaty trochę inaczej na to patrzy. Przynajmniej tak mi się wydaje;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał3050 Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Dobrze ci się wydaje @Jasiu86 , ale i tak nic nie zrobisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniwyrwo Posted September 22, 2015 Report Share Posted September 22, 2015 ja najwiecej modeli znajduje zwykle na allegro, ale czasem wchodze też na olx, mozna trafić na jakieś białe kruki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapusky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Witam,zamawiał ktoś coś ze strony modele-metalowe? Mam taki dylemat przesylka droga ale to ujdzie lecz czy wszystko wiarygodne? I jaki czas oczekiwania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Nie ma obaw, strona wiarygodna. Lepiej zamawiać na www.modelerolnicze.pl. Ja już zamawiałem z zagranicznych stron gdzie wysyłka wynosiła 17 euro (to jest drogo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapusky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Dzieki a ile dostawa trwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel11441 Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Na modelerolnicze.pl wysyłają najczęściej w ciągu 24h, chyba, że nie mają modelu na stanie to zdarzało się, że czekałem do 2 tygodni, ale zawsze informowali o tym fakcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapusky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Lecz mi chodzi o te modele metalowe bo ejst tam model ktorego kogdzke niema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapusky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 I jest to czeska strona wiec przy odboprze place w koronach czeskich czy wszystko normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapusky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Oraz takie pytanie co to znaczy ze za zaliczeniem pocztowym? Ze jak dojdzke kurier tl daje mu kasę czy mam robic przelew? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Jaki ? Na pewno jest na stronach zachodnich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapusky Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Nie wiem czy mi nikt z przed nosa niesprzątnie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Nie wiem czy mi nikt z przed nosa niesprzątnie.. To więc się dowiemy o jaki model chodzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts