Ivan Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Czy warto kupować za granicą? Bo niektórych modeli już w PL nie ma, a są w Niemczech czy we Francji. Jakie jest wasze zdanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiu86 Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Jeśli Ci zależy to warto bo to może być ostatnia okazja? Druga sprawa to niejednokrotnie można się spotkać z tym że modele na zagranicznych stronach są znacznie tańsze i robi się ciekawie ale oczywiście wszystko psują koszty przesyłki :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Posted February 7, 2016 Author Report Share Posted February 7, 2016 Aha, dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek Team Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Jakiś czas temu też chciałem zamówić z Niemiec drugiego lexa używanego , ceny były no może normalne jak na model używany ale jak popatrzyłem na cenę przesyłki to średnio mi się to opłacało . Jednym słowem jak to jakiś limited to jeszcze można pomyśleć ale ze zwykłymi modelami które można kupić w Polsce to tak średnio bym powiedział Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Kupna za granicy się opłaca rzadkiego modelu lub kilku od tego samego sprzedawcy i przy dobrym kursie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrotechnik Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Albo jeśli jest w dobrej cenie a Ty masz kogoś z rodziny w tamtych stronach. Wtedy warto poczekać trochę na ich przyjazd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Ja nie czekam jak dobra cena i dobry kurs to warto kupić, na tej stronie jest tak jak kupisz za kwotę min 200 euro dostawa free Ale Ja byle czego nie kupuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał3050 Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 @up Akurat ostatnio dać dużo kasy za model nie równa się -kupić bardzo dobrze wykonany model Ja myślę że się opłaca, ostatnio dla kumpla ściągałem przez rodzinę w Holandii claas'a Lexion'a 760 to wyszedł nas 450 zł z groszami a z tego co pamiętam na modelerolnicze wołają grubo ponad 500 zł . Wiadomo trochę trzeba było czekać ale zawsze ponad stówe w kieszeni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuszfarmer Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 O tym mówisz? Czy o tym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał3050 Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 @up oczywiście mowa była o wikingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts