Rafał3050 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 @BartosZetor - Zależy co robię, posiadam różne grubości, ale najczęściej używam 0,75 i chyba 1 mm. Myślę że nie będziesz tej decyzji żałował , bo materiał godny polecenia . Jeszcze zostało zrobić stopkę, oświetlenie, i tą klapę zasuwaną i koła muszę inne znaleźć albo zrobić swoje. Tak się prezentuję dzisiaj. W sobotę pewnie będzie skończony a niedociągnięcia które widać poprawione więc pewnie będą jakieś fotki w terenie jeśli pogoda pozwoli .
danio Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Åadnie ! Ja muszę się wziąć i w końcu wyremontować tego mojego
BartosZetor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dzięki za odpowiedź Piękny ten RCW i powiem Ci że te koła bym zostawił
Agrotechnik Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No elegancko. Koła w oryginale to są takie sobie, można by kupić 2 koła do modelu samolotu, wyżłobić bieżnik i zamontować, ale to jak wolisz. Na tych też źle nie wygląda. PS- stopkę to ja bym sobie odpuścił, najczęściej pieniek się stawiało pod dyszlem.
Rafał3050 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Agrotechnik Wiem, pieniek niezastąpiony . Ale widziałem w internecie w jednym taką i dzisiaj przejeżdżając przez okolice u sąsiada widziałem podobną stopkę w rcw 3 (szkoda że wcześniej nie wiedziałem że go ma, bo bym wymiary sobie wziął ale i tak wyszło spoko).
misio Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Åączenia płyt na skrzyni załadunkowej mogłeś zamaskować/zrobić, tak aby nie rzucały się w oczy. Poza tym nie ma się zbytnio do czego przyczepić. Dobra robota!
OLTRANS Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Model bardzo ładny wyszedł ale ja bym zmienił te koła na jakieś bardziej realne Gdy masz problem z brzydkimi łaczneniami to wystarczy że zalejesz miejsce klejem cyjanoakrylowym i po wyschnięciu wyszlifujesz.
Rafał3050 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 To co widzicie, te tylne łączenie z lewej strony to z mojej głupoty ''nieuwagi'' to zrobiłem bo wszystkie łączenia zamaskowałem a to nie a wziąłem się do malowania , ale to przy kończeniu zostanie poprawione bo mnie samemu w oczy kuje .
Rafał3050 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Coś się tam robi późnymi wieczorami Dodam dla ciekawych że każdy element był zmierzony i przełożony na skale 1:32 robienie na oko było by grzechem ponieważ posiadam taki pług. Do tej pory wszystko jest prawie idealnie wyskalowane. Myślę cztery weekendowe nocki i będzie skończony . Mam wiele więcej zrobione ale na razie pokazuje to co jest złożone do ''kupy''.
BartosZetor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jak na razie fajnie się zapowiada
mini221 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Piękny pług Z takim modelem to wygrasz agroolimpiadę
danio Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 To teraz macie na agroolimpiadę pług zrobić ?
BartosZetor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Agroolimpiada to taki konkurs na ModeleRolnicze.tnb
mini221 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 wysłałem Ci kiedyś link do forum to poczytaj pomysł konkursu jest mój
Rafał3050 Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Coś się tam powoli działa , jeszcze dużo rzeczy jest do poprawy i do zrobienia. mateusz199309, Barteg i BartosZetor 3
Rafał3050 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Czy ja wiem czy wiking się chowa jak żadnych pługów nie zrobił Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi