bangibang Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Jak komuś się znudziło Siku Control jest okazja żeby oddać je z powrotem do producenta. Ponoć coś z akumulatorkami nie tak, palą się, robią bum itd. Jak ktoś zainteresowany to klika TU. Ja idę swojego oddać już jutro
Guest JAREK_JOHN DEERE 8r Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 w moim 8430t aku działa świetnie i raz zapomniałem go wyłączyć i całą noc sie ładował a wystarczy 1,5/2 godz ładowania aaaaa kupie aparaturę sterującą do serii radio control ( to ta taka czerwona)
BartosZetor Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Mój fendt już jeździ 3 lata Åaduje w nim baterie raz na 2 dni zabawy nie miałem z nim żadnych problemów , zero usterek gdy spadł mi z łóżka o dziwo nic się nie stało xD Tylko raz przepaliły się dwa kabelki od napędu a poza tym nic się z nim nie działo Pozdrawiam
bangibang Posted July 18, 2014 Author Report Posted July 18, 2014 Twój Fendt to ta tania wersja na podczerwień, dawno już nieprodukowana. Nie o nich mowa.
Recommended Posts