3dmagic Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Cześć Wszystkim, Czy myśleliście żeby korzystać z druku 3D do drukowania elementów elementów modeli? Pozdrawiam Kamil
Rafał3050 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Myślę że mogło by się to udać, i było by to fajne rozwiązanie do robienia różnych rzeczy do makiet
3dmagic Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zapraszam na naszą stronę: http://www.3dmagic.info/ Chętnie podejmiemy się różnych projektów. Dodam że dysponujemy różnymi technikami druku jak i materiałów np. guma, drewnopodobne, gipsopodobne, plastiki zmieniające kolor pod wpływem temperatury. Jeśli nie macie projektu, możemy go dla Was stworzyć od zera, ze szkicu lub zdjęcia. Chętnie pomożemy Wam w Waszych projektach. W razie pytań: kontakt@3dmagic.info Pozdrawiam Kamil mateuszkien 1
bartek.villa Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 świetny pomysł! mam trochę własnych idei na nowe modele i na pewno mi sie to przyda.
Rekomendowane odpowiedzi