cybi Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 "Zachęcam i zapraszam do wypełnienia ankiety wszystkich miłośników Bizonów. Od Was zależy,czy powstanie pierwszy w Polsce wieloseryjny model kombajnu Bizon Rekord Z058!"http://moje-ankiety.pl/respond-54405.html Proszę o rzetelne wypełnianie ankiety. Respondent może tylko raz wypełnić ankietę.Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JAREK_JOHN DEERE 8r Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 moja jest naprawdę dobra nie wiem co inni sądzą o tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek Team Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Ja już wypełniłem Dobrze by było żeby wyszedł taki Bizon . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiu86 Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 a kto ma to zrobić?? w skali 1:32 miał by zejście zaje. . . pewnie każdy na forum i nie tylko by go kupił!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid-Agro-Model Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Dokładnie skała 1;32, 1;87 to zbyt mała skala żeby oddać wygląd rzeczywisty i większość ma kolekcje 1:32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bangibang Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 a kto ma to zrobić?? w skali 1:32 miał by zejście zaje. . . pewnie każdy na forum i nie tylko by go kupił!! Każdy mówi że kupi, a potem Ja osobiście bym go nie kupił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barteg Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 A wg. mnie własnie większy sens ma zrobienie takiego modelu w skali H0, czemu? Cena, na pewno będzie tańszy wiec więcej osób będzie w stanie kupić ten model szczególnie biorąc na uwagę to, ze obecnie kombajny w skali 1:32 to wydatek powyżej 300zl, nie licząc Britainsa. Tym bardziej nie liczyłbym na to, ze każdy na forum go kupi. Inna sprawa jest to ze ta skala wbrew pozorom niektórych jest o wiele popularniejsza, choćby temu, ze w naszym kraju jest wiele for kolejowych gdzie każdy siedzi w 1:87. I na pewno znajda się kupcy choćby żeby stworzyć np. jadący skład z FMŻ lub po prostu jako ozdoba do makiety/dioramy. Dawido1998 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybi Posted February 12, 2014 Author Report Share Posted February 12, 2014 http://forum.modelarstwo.info/threads/kombajn-bizon-rekord-z058-w-skali-h0-pytanie-ankieta.19432/ tu macie info na temat kto miałby zrobić ten model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati3010 Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 troche podobny temat więc wrzucam tutaj aby nie tworzyć nowego otórz co znalazłem na allegro w skali HO może nie jest to bizon rekord ale super http://allegro.pl/bizon-z056-kombajn-rolniczy-zestaw-do-zlozenia-i5179137632.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartosZetor Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Niedawno ten zestaw był za 250zł a gotowy model poszedł za około 270 już nie pamiętam Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Był za 250 ale w 1:43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartosZetor Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 A czy ja mówię że w 1:32? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts