Skocz do zawartości
Modelarstwo Rolnicze Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, kapi28 napisał:

Czyli to znaczy że............wywalamy mnie i Kamila obai jesteśmy nie pełno letni Ty, zresztą też jesteś 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 zastanów się co piszesz.

Jeżeli masz na myśli mnie to walnie się w ten pusty łeb, raczej chodzi o Ciebie ponieważ odkąd dołączyłeś do forum zrobiłeś większy syf w galerii niż ma mój dziadek w szopie

Opublikowano

Mogę mieć prośbę- idźcie się kłócić na priwie czy coś...

Grill w masce jest uproszczony, nie widzę przeszkód żeby był lepszy w kolejnych egzemplarzach, jego z tego co wiem są 4 wersje. Tutaj widać 2 z nich, czyli szczelinki- w 4 słupkach i w 6 słupkach, w przyszłości zamiast wydrukowanych po prostu naklejek, zastąpić można by je blaszkami trawionymi tylko musiałbym je zamówić. Siatkowy, typowy dla pierwszych C-360 i C-355 dojdzie jeśli te wersje będą opracowane.

Opublikowano
8 godzin temu, Pawel11441 napisał:

C355 planujesz na okrągłej osi? 

Owszem, razem z pierwszą wersją C-360 jako że są wizualnie do siebie zbliżone. Te które są na ten moment to model po liftingu, powiedzmy rocznik 1985. Staram się żeby były w miarę zbliżone do fabrycznego oryginału w szczegółach, bo po latach to wiadomo jak to jest- mix 40-tki, 55-tki, 60-tki przerobiony na C-362.