Kamileq2006 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 Witam chętnie zakupię model kombajnu marki Claas serii dominator lub commandor do 250 zł Rozważę każdą propozycję Nie musi mieć opakowania
Barteg Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 Jest specjalny temat "Kupię" także na przyszłość dodawaj tam post, a nie rób osobnego tematu szlugs 1
szlugs Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 7 godzin temu, SMERFIK napisał: Witam chętnie zakupię model kombajnu marki Claas serii dominator lub commandor do 250 zł Rozważę każdą propozycję Nie musi mieć opakowania a byl ty bierzmowany juz?
Kamileq2006 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 Godzinę temu, Barteg napisał: Jest specjalny temat "Kupię" także na przyszłość dodawaj tam post, a nie rób osobnego tematu Dzięki za radę 😉 Dopiero po dodaniu tematu zorientowałem się że napisałem w złym miejscu
Kamileq2006 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 Godzinę temu, szlugs napisał: +1 za 250 malo kto ci sprzeda Jeżeli chodzi o 108 z Norev lub commandora z Wikinga to jest to mało prawdodobne lecz kiedyś widziałem na forum 108 za 250 zł dlatego wolę się zorientować czy nie znajdę lepszej oferty od 98 Maxi z claas shopu
Rekomendowane odpowiedzi