OLTRANS Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Witam jestem w stanie sprowadzić towar z siku shopu,typu jakieś hedery ,kabiny,kółka itp.Powiedzmy że ceny mogły by być nieco niższe niż na tej stronce : http://www.siku.de/en/shop/sikuparts/sikufarmer.html Możliwa by była wymiana na jakieś ciekawe rzeczy bądź sprzedaż
cybi Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Napewno bede zainteresowany kilkoma pozycjami ;-)
mati3010 Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 też bym był zainteresowany kilkoma przedmiotami\ jak bedziesz zamawiał coś to daj znać
OLTRANS Posted April 9, 2015 Author Report Posted April 9, 2015 Panowie spokojnie bo się niewyrobię...
Guest JAREK_JOHN DEERE 8r Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 mnie też wpisz na listę oczekujących
OLTRANS Posted April 14, 2015 Author Report Posted April 14, 2015 Witam zamówienia które miałem dokonać nie odbędą się ponieważ skończył się rabat na części kiedyś płaciłem tylko za wysyłkę a teraz musielibyście płacić za wszystko.Przepraszam za zamieszanie jakie zrobiłem...
cybi Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 Nic sie niestało ,liczy sie ze miales dobre checi :-)
Recommended Posts