Guest JAREK_JOHN DEERE 8r Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 wiem że to forum modelarskie ale z korzystam z okazji i zapraszam w imieniu mojego kolegi Darka Urbanowicza (właściciela TM-ika) Witam. Do sprzedania super ciągnik Tm 190 (195 km mocy znamionowej, moc z power boster to 225 km) z 2005 roku ale eksploatowany dopiero od 2006r. Ciągnik jest w idealnym stanie ,przebieg tylko 2951 mth bez żadnych awarii (każda kontrolka czy włącznik działają ).Pracował w moim gospodarstwie od nowości i od nowości do dnia dzisiejszego jest w pełni serwisowany przez autoryzowany serwis New Holland na co mam pełne potwierdzenie w postaci faktur za przeglądy czy części zamienne , poza tym można to sprawdzić w bazie firmy serwisowej. Pracuje na 186 hektarach pola . Opony są od nowości i mają zużycie jakieś 20% , poza tym jest to największe ogumienie 710 Pirelli jakie są stosowane w ciągnikach rolniczych. Ciągnik jest wyposażony w radar prędkości jazdy i poślizg kół, klimatyzację , fotel komfort obrotowy z pnełmatyczną regulacją , radio z CD , błotniki przednie skrętne , 8 wyjść hydrałlicznych, instalacja pnełmatyczna 2 obwodowa , zaczep tylny automatyczny , belka dolna zaczepowa , obciążnik przedni 960kg , uchylna przednia i tylna szyba , regulowany rozstaw osi tylnej . Jest to ciągnik bardzo porządny , a nie jakaś padlina z porwanymi siedzeniami , łysymi oponami i przebiegiem 8000mth albo cofniętym licznikiem . Ze swojej strony mogę zapewnić że kto przyjedzie oglądać ciągnik na pewno go kupi . Podana cena jest ceną netto . Wystawiam fakturę Vat . Proszę o poważne oferty . Zgadzam się na wykonanie pomiaru mocy na hamowni jak i wizytę w serwisie . Ciągnik do oglądnięcia tylko do końca roku , od stycznia będzie stał w komisie u Dilera New Holland. Cena do małej negocjacji . (oto link do ogłoszenia ). http://olx.pl/oferta/new-holland-tm190-idealny-1wlasciciel-CID757-ID83u0h.html#90c0afe64f Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzeznik13 Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Bez przesady,to forum modelarskie, możesz na allegro albo olx wystawić, nie róbmy burdelu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Popieram kolegę @rzeznik13 to forum modelarskie a nie ALLEGRO jak każdy będzie wstawiał rzeczy nie związane z modelami to tu będzie burdel i zrobi się drugie ALLEGRO Podejrzewam że żaden z użytkowników forum go nie kupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał3050 Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Oj nie przesadzajmy burdel się tak od razu nie zrobi jak i allegro , bo nie ukrywając aktywność nie jest wysoka , ale po części mają racje, lepiej było wstawić na AF, jakiś amator się znajdzie na tą TM-ke, ale dzisiaj traktor o mocy 200km kupuje się nowy bo z areałem powyżej 100 ha mało kto bawi się w używki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati3010 Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 jak jest problem z modelami zeby sprzedać a co dopiero traktor za kilkaset tys zł zejdzmy na ziemie Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLTRANS Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 W końcu to luźne rozmowy można pisać o rzeczach nie związanych z modelarstwem John Deere456 and Irek Team 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek Team Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Na co od razu z taką złością ludzie Od razu burdelem nazywacie Może i nikt nie kupi , ale być może ktoś komuś poleci mateuszkien and John Deere456 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JAREK_JOHN DEERE 8r Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 rzeźnik tobie jak zwykle nie pasi podałem wyżej że wiem że to forum modelarskie ale z korzystam z okazji i zapraszam w imieniu mojego kolegi Darka Urbanowicza (właściciela TM-ika) . a ty razem z danio robicie koniec świata następnym razem nic nie zamieszczę i git majonez aha i ja nie wystawiłem tego w charakterze ogłoszenia tylko tak jak by zaproszenia mateuszkien 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzeznik13 Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 No dobra, ale ja mam na handel kilka maszyn, to wystawiam na olx, albo allegro, nie róbmy jaj, nie że mi nie pasuje, ale jakieś zasady panują na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JAREK_JOHN DEERE 8r Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 kurwa czytajcie ze zrozumieniem !!! co napisałem na samum początku ?? [ wiem że to forum modelarskie ale z korzystam z okazji i zapraszam ] nie widzicie tego czy jaki ciul ?? jak nie pasuje to niech admin to usunie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JAREK_JOHN DEERE 8r Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 No dobra, ale ja mam na handel kilka maszyn, to wystawiam na olx, albo allegro, nie róbmy jaj, nie że mi nie pasuje, ale jakieś zasady panują na forum. ale ceny niczym z kosmosu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel11441 Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Wiem, że forum modelarskie, ale i tak piszę Bez obrazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek Team Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Ale na co od razu takie zamieszanie . Na Agromodele jest jeszcze wiele głupszych tematów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts