Skocz do zawartości
Modelarstwo Rolnicze Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że jest zabezpieczenie przed spamerami, to mi się podoba, ruscy nie będą spamować.

Drugie to wybrać już moderatora, wiem, że może jest mało useró ale jak ludzie zobaczą, że forum działa to przybędzie znowu nas, proponował bym moda który nie ucieknie z forum po miesiącu i nie zapomni o bożym świecie

EDIT:
I dodać modom możliwość dodawania, zmieniania kategorii

Opublikowano

Najlepiej mógłby być teraz i ja mógłbym być, bo bym miał od początku wszystko pod kontrolą, bo na poprzedniej wersji mod był wybrany, gdy już się cyrki działy, a nawet było już po cyrkach.

Ja jakby co to ja jestem dawnym timkiem

Opublikowano

Raczej nie. Stara baza danych uległa kasacji a wraz z nią wszystko co do tej pory tu pisaliśmy.

Jak na razie bez sprawnej administracji nie ma sensu szaleć, bo jak to mówią- kota nie ma to myszy harcują. A mam na myśli "myślących inaczej".

Opublikowano

Pytanie troszke z innej beczki, więc z  góry przepraszam. Czemu po każdorazowym zamknięciu strony wylogowuje mnie, i po ponownym otwarciu strony muszę sie logować, pomimo zaznaczonej opcji "pamiętaj mnie" ? 

Opublikowano

Zróbcie zabezpieczenia przed dodawaniem komentarzy przez gości. Te forum jest jak Polska podczas wojen chyliła się ku upadkowi teraz powstaje na nowo. :D

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przed chwilą dodałem zdjęcie żeby zobaczyć czy ten pasek galerii na głównej działa.

9527797.jpg?1386447879

I się nie wyświetliło moje najnowsze zdjęcie. I co odświeżam stronę inne zdjęcia tam są.

• 4 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 rok później...