Flight23 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 17 minut temu, MARCINMARCIN napisał: Właśnie coś mi nie grało jedynie co zauważyłem to brak znacznika cos jeszcze znalazłeś? Z tyłu brak tam drucika jednego po prawej stronie. Pozatym ten model był jakiś czas temu i ktoś inny znów go odsprzedaje... Ale cena spoko jak ktoś ma talent do napraw
Pawel11441 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Heh, miałem przez chwilę ochotę go kupić i zrobić ze swojego 6DC 😆
MARCINMARCIN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 7 minut temu, Flight23 napisał: Z tyłu brak tam drucika jednego po prawej stronie. Pozatym ten model był jakiś czas temu i ktoś inny znów go odsprzedaje... Ale cena spoko jak ktoś ma talent do napraw To ta sama osoba sprzedaje trochę śledzę te ogłoszenia poprpstu długo tego nie było na olx i znowu wyskoczyło. Ogłoszeniodawca jest z moich okolic
Barteg Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Marcin, nie rób z nas idiotów, doskonale wiemy że to Ty sprzedajesz
MARCINMARCIN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Barteg napisał: Marcin, nie rób z nas idiotów, doskonale wiemy że to Ty sprzedajesz Oczywiście że ja a kto XD wszystko by się zgadzało tylko paru modeli z ogłoszenia mi brakuje. No ale jak tak uważasz nie będę się kłócić 😝
Barteg Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 XD Chłopie, ostatnio pisałeś że sprzedasz komunalnego 6930 z wikinga. Tych modeli serio nie ma dużo w kraju. Zresztą kupiłeś go z allegro lokalnie za 250zł a teraz sprzedajesz za 390. Ale ok, skoro to wszystko jest zbiegami okoliczności to jak wytłumaczysz to, że 6930 którego masz w swojej galerii również nie ma lewego lusterka oraz ma zagięty kogut. Dokładnie tak samo jak u tej Angeliki do której masz niedaleko Chujać to my, a nie nas.
Pawel11441 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Marcin, o Horschu Pronto z połamanym znacznikiem też mi pisałeś, teraz dodatkowo jest wystawiony kombajn JD którego masz w galerii. O przyczepie Kroger pewnie też z Tobą na OLX pisałem
MARCINMARCIN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Barteg napisał: XD Chłopie, ostatnio pisałeś że sprzedasz komunalnego 6930 z wikinga. Tych modeli serio nie ma dużo w kraju. Zresztą kupiłeś go z allegro lokalnie za 250zł a teraz sprzedajesz za 390. Ale ok, skoro to wszystko jest zbiegami okoliczności to jak wytłumaczysz to, że 6930 którego masz w swojej galerii również nie ma lewego lusterka oraz ma zagięty kogut. Dokładnie tak samo jak u tej Angeliki do której masz niedaleko Chujać to my, a nie nas.
MARCINMARCIN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 5 minut temu, Barteg napisał: XD Chłopie, ostatnio pisałeś że sprzedasz komunalnego 6930 z wikinga. Tych modeli serio nie ma dużo w kraju. Zresztą kupiłeś go z allegro lokalnie za 250zł a teraz sprzedajesz za 390. Ale ok, skoro to wszystko jest zbiegami okoliczności to jak wytłumaczysz to, że 6930 którego masz w swojej galerii również nie ma lewego lusterka oraz ma zagięty kogut. Dokładnie tak samo jak u tej Angeliki do której masz niedaleko Chujać to my, a nie nas. Dobra wrócę do domu to ci zrobię zdjęcie calego 6930 z lusterkiem i lampą jak juz tak dociekasz i napiszę kartkę z twoim nickiem zeby nie było ze z neta foto wzięte. Co do komunalnego to sprzedałem go
Barteg Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Jak już będziesz robił te zdjęcie to weź tego drugiego, uszkodzonego który jest na sprzedaż PS. Dobrze że napisałeś o lampie, tej brakującej z prawej strony, bo zapomniałem o niej wspomnieć w poprzednim komentarzu
MARCINMARCIN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 41 minut temu, Barteg napisał: Jak już będziesz robił te zdjęcie to weź tego drugiego, uszkodzonego który jest na sprzedaż PS. Dobrze że napisałeś o lampie, tej brakującej z prawej strony, bo zapomniałem o niej wspomnieć w poprzednim komentarzu Niestety mam tylko 1 6930 więc niestety wyjdzie na moje i twoje dochodzenie i podejrzenia się zakończą 😊
Kamileq2006 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 58 minut temu, MARCINMARCIN napisał: Oczywiście że ja a kto XD wszystko by się zgadzało tylko paru modeli z ogłoszenia mi brakuje. No ale jak tak uważasz nie będę się kłócić 😝 Mogę Ci 100 za tego horscha dać i płace za wysyłkę za pobraniem xD
MARCINMARCIN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Kamileq2006 napisał: Mogę Ci 100 za tego horscha dać i płace za wysyłkę za pobraniem xD No spoko to pisz do tego co to sprzedaje a nie mi oferty składasz
Barteg Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Dobrze, to wytłumacz proszę nam jakim sposobem te same (podkreślam te same bo jak już wiemy mają identyczne defekty) modele są na sprzedaż w twojej okolicy? Jak to się stało?
Kamileq2006 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 29 minut temu, Barteg napisał: Dobrze, to wytłumacz proszę nam jakim sposobem te same (podkreślam te same bo jak już wiemy mają identyczne defekty) modele są na sprzedaż w twojej okolicy? Jak to się stało? Dokładnie, nagle przypadkiem ktoś z twojej okolicy sprzedaje modele identyczne 1:1 jak twoje. Po co ciągnąć dalej to kłamstwo może czas się w końcu przyznać ?
MARCINMARCIN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Barteg napisał: Dobrze, to wytłumacz proszę nam jakim sposobem te same (podkreślam te same bo jak już wiemy mają identyczne defekty) modele są na sprzedaż w twojej okolicy? Jak to się stało? https://zapodaj.net/bbe56435c79ff.jpg.html masz tu link do mojego horscha ktorego ja mam. Na aukcji tEgo brakuje u mnie to jest dziękuję i pozdrawiam. Ps nie pisz ze mam 2 takiego bo nie jestem pasjonatem zbierania podwójnych modeli 😊 Jak chcesz mogę ci wysłać że mam 2 hedery do stsa a na aukcji jest 1
Barteg Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Czemu nie odnosisz się do mojego pytania? Powtórzę- jakim cudem 6930 na twoich zdjęciach ma takie same braki co ten na OLX? O Horscha tu nie pytałem. Nawet powiem wiecej, jeszcze kilka wiadomości wcześniej gadałeś że nie masz wszystkich takich modeli jak na OLX. 4 godziny temu, MARCINMARCIN napisał: Oczywiście że ja a kto XD wszystko by się zgadzało tylko paru modeli z ogłoszenia mi brakuje. No ale jak tak uważasz nie będę się kłócić 😝 A teraz wyskakujesz że pronto też jest XD Zagrajmy w te gre inaczej, ok na OLX to nie ty wystawiasz modele tylko Twoja partnerka/żona/narzeczona, nie ważne, nie obchodzi mnie status, zgadza się? Jedno w tej głupiej dyskusji jest śmieszne, wystarczyło od razu powiedzieć że to są twoje ogłoszenia i nikt by się nie czepiał, serio. Wystawiaj co chcesz, za ile chcesz, gdzie chcesz. Tylko nie rób kurwa z nas idiotów Kamileq2006 1
MARCINMARCIN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 23 minuty temu, Barteg napisał: Czemu nie odnosisz się do mojego pytania? Powtórzę- jakim cudem 6930 na twoich zdjęciach ma takie same braki co ten na OLX? O Horscha tu nie pytałem. Nawet powiem wiecej, jeszcze kilka wiadomości wcześniej gadałeś że nie masz wszystkich takich modeli jak na OLX. A teraz wyskakujesz że pronto też jest XD Zagrajmy w te gre inaczej, ok na OLX to nie ty wystawiasz modele tylko Twoja partnerka/żona/narzeczona, nie ważne, nie obchodzi mnie status, zgadza się? Jedno w tej głupiej dyskusji jest śmieszne, wystarczyło od razu powiedzieć że to są twoje ogłoszenia i nikt by się nie czepiał, serio. Wystawiaj co chcesz, za ile chcesz, gdzie chcesz. Tylko nie rób kurwa z nas idiotów Bo napisałeś ze mam drugiego 6930 więc nawet jak wyśle ci zdjecie kompletnego to i tak powiesz ze mam 2 wiec ta dyskusja nie ma sensu. Wyżej masz post od użytkownika pawel11441 który pisze o horschu . Kto tu robi z kogo idiotę gdyby to były moje modele jak twierdzisz z taka upartą pasją to bym Ci napisał wprost ze sa moje i było po temacie bo po co miałbym w to brnąć to jest tylko Internet . Ja Ci sie nie zamierzam tłumaczyć jak chcesz to dalej snuj te swoje teorie spiskowe
Barteg Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 To że masz te modele podwójne to moja teoria- i tu masz racje. Ale niestety tylko tu. Modele na ogłoszeniach są twoje lub z tobą powiązane i to jest niezaprzeczalny fakt. Tyle w temacie. Swoje argumenty przedstawiłem a ty robisz dalej z tego szopkę. Robisz ludzi w chuja nie próbując sie nawet odnieść do argumentów, po co? Nie wiem, może kogoś przez OLX oszukałeś i teraz nie chcesz sie przyznać, nie wiem- to już znowu tylko moja teoria. Na koniec cytat z polskiej klasyki filmowej: "Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"
MARCINMARCIN Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 39 minut temu, Barteg napisał: To że masz te modele podwójne to moja teoria- i tu masz racje. Ale niestety tylko tu. Modele na ogłoszeniach są twoje lub z tobą powiązane i to jest niezaprzeczalny fakt. Tyle w temacie. Swoje argumenty przedstawiłem a ty robisz dalej z tego szopkę. Robisz ludzi w chuja nie próbując sie nawet odnieść do argumentów, po co? Nie wiem, może kogoś przez OLX oszukałeś i teraz nie chcesz sie przyznać, nie wiem- to już znowu tylko moja teoria. Na koniec cytat z polskiej klasyki filmowej: "Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj" Po co mam sie odnosić do argumentów skoro Ty i tak usilnie próbujesz mi wmówić ze to są moje modele wręcz mi to narzucasz z góry "są twoje i chuj" więc to jest dyskusja która do niczego nas nie doprowadzi ty wiesz swoje ja swoje i przy tym pozostańmy . Snuj dalej swoje teorie i spiski ja Ci w tym nie bronię. Pozdrawiam cieplutko 😊
Barteg Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Na przyszłość jak będziesz znowu tak oszukiwał ludzi to jedna rada. Nie wrzucaj na grupach na fb tych samych zdjęć modeli co w ogłoszeniach na OLX Będę miał wtedy trochę mniej argumentów do demaskowania kłamstwa. Pozdrawiam najcieplej jak się da
Kamileq2006 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Barteg napisał: To że masz te modele podwójne to moja teoria- i tu masz racje. Ale niestety tylko tu. Modele na ogłoszeniach są twoje lub z tobą powiązane i to jest niezaprzeczalny fakt. Tyle w temacie. Swoje argumenty przedstawiłem a ty robisz dalej z tego szopkę. Robisz ludzi w chuja nie próbując sie nawet odnieść do argumentów, po co? Nie wiem, może kogoś przez OLX oszukałeś i teraz nie chcesz sie przyznać, nie wiem- to już znowu tylko moja teoria. Na koniec cytat z polskiej klasyki filmowej: "Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj" To by wyjaśniało dlaczego tylko i wyłącznie płatność przelewem 🤣🤣
Flight23 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 A powiem tyle, że 590PLNów za JD z brakami to Bandytyzm i Chamstwo! I w tych ofertach bardzo sprytnie cwaniaczek nic nie pisze o brakach lub defektach. Nie kupujemy takich modeli Absolutnie Omijać 😋 Kamileq2006 1
Pawel11441 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 W dniu 11.04.2021 o 17:37, szlugs napisał: Sprzedam: -John Deere 8530 ERTL PRECISION (nowy) -New Holland T7.225 na gasienicach/soucytracks UH(nowy) Aktualny ten 8530?
Flight23 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 9 minut temu, Pawel11441 napisał: Aktualny ten 8530? Oho ktoś rozbije Bank ??🙂
Rekomendowane odpowiedzi